Bokashi maken van keukenafval

Door van keukenafval Bokashi te maken bereik je twee doelen tegelijkertijd. Enerzijds maak je een geweldige meststof en bodemverbeteraar voor in je tuin. Dat kan zowel voor bloemen en bloemperken zijn, als voor de moestuin, waar eigen eten wordt verbouwd. Anderzijds verwerk je nagenoeg al het organisch afval van je huishouden in de tuin en levert dus geen groenafval meer in bij de gemeente. De kringloop wordt als het ware gesloten. Interessant ? Lees dan over de Bokashi keukenemmer.

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies