Bokashi van organisch afval

Van bijna elk afval kun je Bokashi maken. Als je op zoek bent naar een goede bodemverbeteraar is het natuurlijk van belang wat je in de Bokashi verwerkt. Anderzijds, als je vooral op een redelijk snelle en goedkope manier van je (groen) afval af wil, is Bokashi mischien wel dé oplossing. Voorbeelden van goede materialen om Bokashi te maken:

- keukenafval
- bladafval (Gemeente)
- slotenmaaisel (waterschap)
- bermmaaisel
- natuurmaaisel (pitrus e.d.)
- snoeiafval
- hoveniersafval
- voerresten van rundvee
- stalmest van schapen, gieten of rundvee
- paarden mest
- GFT
- fruitresten
- resten van de voedingsmiddelen industrie
etc.

Interesse? Lees verder op deze website of neem contact met ons op.

Nieuws

  • Provinos adviseert Bokashi voor Gemeenten, Waterschappen e.a.

    Philippe hielp mee en adviseerde bij verschillende gemeenten in Nederland over het maken van...

    Lees meer...

  • Bio-Inspiratiedag op Vredepeel

    Op donderdag 4 juli presenteert Provinos alles over Bokashi in de kringlooplandbouw tijdens de...

    Lees meer...

  • Preuf 't Ven 2019

    De voorbereidingen voor Preuf 't Ven zijn alweer in volle gang. Dit zal plaatsvinden op zondag 7...

    Lees meer...

  • Het Bokashi Bulletin #3 is uit!

    Inmiddels is het derde Bokashi Bulletin verschenen en toegestuurd aan geinteresseerden. klik hier....

    Lees meer...

Wie zijn wij?

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Na onze studie hebben we tien jaar gewerkt voor verschillende internationale organisaties in Costa Rica, Guatemala, Nepal en Bolivia op het gebied van veevoeding, veegezondheid en kleinveehouderij.
  • Judith van Andel: 06 22 70 81 10
  • Philippe van der Grinten: 06 12 50 80 94
  • Genrayweg 39 5916 NG Venlo
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Captcha
Ongeldige invoer
Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Delete cookies